Το γραφείο μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των συμβάσεων αστικών ακινήτων . Έδρα μας είναι η πόλη της Σάμου ενώ παράλληλα καλύπτουμε ολόκληρο το νομό .

Τα προς πώληση ακίνητα αφορούν σε οικόπεδα, αγροτεμάχια , κατοικίες , βίλες , εξοχικά , ξενοδοχεία , πανσιόν , επαγγελματικές στέγες κ.τ.λ. .

Συνεργαζόμαστε στενά με νομικούς συμβούλους , λογιστές και Συμβολαιογράφους για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας σε όλη τη διάρκεια της επαφής μας μέχρι την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας .

Παράλληλα το κτηματομεσιτικό μας γραφείο συνεργάζεται άμεσα με το Τεχνικό Γραφείο του Δημήτρη Χατζηαντωνίου για την πλήρη και λεπτομερή κατατόπισή σας σε θέματα σχετικά με δυνατότητες δόμησης και έκδοσης οικοδομικών αδειών και αδειών επισκευής .

Το Τεχνικό μας Γραφείο αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στο νομό της Σάμου για περισσότερο από είκοσι χρόνια .

Συνεργαζόμαστε άμεσα με ομάδα Αρχιτεκτόνων και έμπειρων Διπλωματούχων Μηχανικών η οποία είναι έτοιμη να σας δώσει λύσεις σε τεχνικά θέματα κάθε φύσης για την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων οικοδόμησης της ιδιοκτησίας σας .

Παράλληλα βρίσκεται στη διάθεσή σας και μία δυνατή κατασκευαστική ομάδα από έμπειρους τεχνικούς , τεχνίτες και εργολάβους όλων των ειδικοτήτων.